Blog

 1. Kies je voor een vaste of uitneembare vagina?

  Bij de aankoop van een lovedoll, staan veel klanten voor het volgende dilemma: “Kies ik voor een vaste vagina of en uitneembare vagina?” Hoewel sommige klanten een duidelijke voorkeur hebben voor één van beide opties, krijgen wij vaak de vraag wat nu eigenlijk de beste optie is. In dit artikel hebben wij de voors en tegens voor jou op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 2. Geschiedenis van de sekspop

  De geschiedenis van de sekspop gaat eeuwen terug in de tijd. Nog voordat de geschiedenis gedocumenteerd werd, waren er al verwijzingen naar sekspoppen. In dit artikel gaan we in op een stukje geschiedenis van de sekspop. Van Pygmalion en nazi Duitsland tot de moderne sekspop zoals we deze nu kennen. Waar komt de sekspop vandaan? Wanneer kwam de eerste sekspop op de markt? In dit artikel geven we daar antwoord op!

  Lees meer »
 3. Welke bewegingen en posities zijn mogelijk?

  Een lovedoll heeft een inwendig metalen skelet, waardoor je je sekspop in allerlei standjes kunt zetten. Je kunt ervan uitgaan dat een lovedoll elke beweging kan maken, die een normaal mens ook kan maken. In dit artikel geven we je een compleet overzicht van welke bewegingen en posities mogelijk zijn, waar je op dient te letten en welke posities je dient te vermijden om beschadiging van je doll te voorkomen.

  Lees meer »
 4. Alles wat je moet weten over lovedolls  Lovedolls worden in Nederland steeds populairder. Overweeg jij om een lovedoll te kopen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je rondloopt met veel vragen, zoals: wat zijn precies de mogelijkheden? Wat voor mensen kopen zoal een lovedoll? En ga zo maar door. In dit artikel vind je alle informatie over lovedolls.

  Lees meer »
 5. Onderhoud van een lovedoll

  Onderhoudstips voor sexpoppen

  Ondanks dat een lovedoll wel tegen een stootje kan, is het belangrijk om je doll zorgvuldig te behandelen. Door een aantal onderhoudstips in acht te nemen, kun je lang(er) plezier hebben van je lovedoll. Hoe maak je een lovedoll schoon? Hoe houd je een lovedoll in een goede conditie? Wij hebben een aantal tips en adviezen voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer »