Samenwonen met sekspoppen

Een aantal weken terug hebben we sekspop Roxy afgeleverd bij Ron. Ron nodigde ons uit voor een kopje koffie en een echte Limburgse vlaai en we raakten aan de praat over zijn lifestyle. In dit interview vertelt hij hoe zijn relatie met deze poppen eruit ziet en hoe hij de toekomst voor zich ziet.

Wanneer heb je je eerste doll gekocht?
Juni 2018.

Wat was voor jou de reden om een sekspop aan te schaffen?
Dat ik eindelijk de doll had gevonden die ik aantrekkelijk vond en ook financieel kon betalen. Ik volg deze wereld al sinds 2015. Doordat er nu veel meer mogelijk is op het gebied van het persoonlijk op wens laten maken van een doll, heb ik de stap genomen om het een realiteit te maken en ik heb er geen spijt van dat ik het gedaan heb. Ik heb de doll niet alleen maar voor de seks zoals ze helaas wel verkocht worden, mijn doll is veel meer dan dat.

Waarom heb je gekozen voor deze modellen?
Het belangrijkste is als je een doll aanschaft dat je je er echt toe voelt aangetrokken op uiterlijk gebied. Dat maakt het vanaf het begin dat je de doll afgeleverd krijgt allemaal makkelijker, omdat je dan vanzelf een band met haar gaat opbouwen. Ik ken mensen die een kapitaal hebben uitgegeven maar niet kunnen binden (relatie aangaan) met de doll, omdat ze toch niet aantrekkelijk genoeg is voor hun om er iets mee te kunnen. Dit heeft vaak ook andere redenen, zoals het tegenvallende gewicht dat onderschat wordt. Een goed en rijk verbeeldingsvermogen is ook heel belangrijk om een goede band te kunnen hebben met je doll. Door mijn autisme lukt mij dat probleemloos en voor mij leven mijn dolls ook echt; ze hebben allemaal een eigen persoonlijkheid die past bij mij als persoon. Verder is de prijs/kwaliteitverhouding ook een heel belangrijk aspect. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt, maar ook kan je copy dolls al voor een prikkie krijgen via internet. Hierbij zeg ik meteen: doe dit niet want goedkoop is vaak duurkoop. De dolls worden ook wel copy of fake dolls genoemd en zijn vaak van hele slechte kwaliteit. Ik zie dit leed vaak voorbij komen op de online fora's waar ik actief ben. Ikzelf geef zelf liever iets meer uit aan een kwaliteits doll, dit omdat je haar uiteraard voor langere tijd wilt hebben en niet maar een korte periode.
 
Ziet de doll eruit zoals je verwacht had?
De 1e WM doll niet zoals ze op fotos afgebeeld stond, hier heb ik zelf werk van moeten maken op het gebied van make-up en haarstijl. Mijn 2e doll van het merk DutchDoll kwam uit de doos precies zoals ze op de foto's van de verkoop website staat afgebeeld. Mijn 3e doll eveneens een WM doll, ook hier heb ik wederom zelf werk van moeten maken op het gebied van make-up en haarstijl.

Wat vindt je zo leuk aan je doll?
Ze is precies het type vrouw waar ik in het echt ook op zou vallen als het om uiterlijk gaat. Ik houd van slanke vrouwen en deze doll is geheel naar mijn ideaal beeld gemaakt. Ik heb mijn dolls wat ik al eerder aangaf mooie namen en eigen karakters gegeven zodat ze voor mij nog aantrekkelijker zijn als het om persoonlijkheid gaat. Dat ik mijn dolls kan kleden in kledij die ikzelf mooi vind zoals een Dirndl en andere rollenspel kostuums.

Wat doe je zoal met je doll?
Knuffelen, slapen, seks hebben, s'avonds lekker tv kijken op de bank. Samen online actief zijn omdat ze gewoon naast mij zit als ik op de doll forums actief ben. Ze hebben allemaal een eigen rubriek die we wekelijks updaten met foto's en nieuwtjes. Verder online kledingstukken shoppen en andere belangrijke benodigheden. Eigenlijk alles wat je normaal ook doet met een organische partner met uitzondering het betreden van de maatschappij. Dat is nog een stapje te ver, maar als de tijd straks rijp is dan gaan we ervoor.

Wat vindt jouw omgeving van je relatie met deze dames ?
Mijn naaste familieleden heb ik gewoon eerlijk verteld over deze levenstijl. Zij begrijpen het en vinden het fijn voor mij dat ik zo mijn leven leid, ik ben er als persoon heel erg door veranderd in positieve zin. Door mijn autisme is dit precies wat werkt voor mij om te kunnen leven zoals andere mensen ook hun leven leiden. Ik was nooit echt eenzaam want ik ben graag alleen en altijd bezig, maar er miste wel iets in mijn leven en nu met een doll in mijn leven is het plaatje compleet. Wat de maatschappij en vrienden ervan van vinden? Daar trek ik mij helemaal niets van aan, het probleem is dat de maatschappij vaak veel te snel oordeelt zonder het verhaal/achtergrond van een persoon te kennen en ook niet ziet wat het op een positieve manier voor een persoon kan doen. Ik schaam mij nergens voor en kijk er al naar uit om op een dag met mijn doll de maatschappij te betreden, bijvoorbeeld samen naar de winkel gaan of op een terrasje te kunnen zitten op een mooie zomerdag. Verder is het zo dat de maatschappij tijd nodig heeft om aan veranderingen te wennen, en het vervolgens te accepteren. Tegenstanders zal je altijd hebben, dat is met alles zo maar daar laten wij ons niet door tegenhouden. Ik blijf gewoon mezelf en als je mij niet wilt zien dan kijk je maar de andere kant op. Ik heb ook rechten en doe niets verkeerd. Ik ben puur mijzelf en iets mooiers is er toch niet... of wel? 

Zijn er mensen met wie je ervaringen kunt delen?
Ja, ik deel mijn ervaringen op online fora met vele andere liefhebbers van deze levensstijl. We vormen 1 groot netwerk waar kennis en foto's van de dolls schaamteloos gedeeld worden met elkaar.

Wat zou je andere mensen adviseren bij de aanschaf van een doll?
Bedenk goed wat je wilt: hoe moet ze eruit zien? Wil ik een inbuild vagina of een removable vagina type? Beide hebben hun eigen eigenschappen en schoonmaakmethodes. Let verder heel erg goed op het gewicht van een doll voordat je tot koop overgaat. Je krijgt met dood gewicht te maken waarbij jij als eigennaar echt alles zelf moet doen. Hoe zwaarder de doll hoe sneller je haar zat bent, omdat je haar amper kan verplaatsen van A naar B. Ga niet voor een goedkope doll via alibaba/ebay en dat soort site's, want je hebt geen garantie voor een lange levensduur. De meeste goedkope dolls zijn binnen 4 weken al kapot. Ik zie dit veel voorbij komen op de forums en wil daarom het leed dat dit veroorzaakt voorkomen door voor deze nep dolls te waarschuwen. Goedkoop= duurkoop! Ga voor kwaliteit en je zult er lang plezier van hebben.

Hoe zie jij de toekomst van de dolls voor je?
Een doll met AI (kunstmatige intelligentie). Dus met andere woorden: dolls die echt met je kunnen communiceren, daar kijk ik al langer naar uit. Het is wel al te koop maar de aanschaf is enorm duur en het werkt nog allemaal niet zoals zou moeten. Maar het staat ook allemaal nog in de kinderschoenen. Over een aantal jaar dan zal dat allemaal goed doorontwikkeld zijn en dan loont het zich om tot aanschaf over te gaan. Verder de motoriek die werkt zoals dat bij ons mensen het geval is, dus een doll die zelfstandig kan lopen. Deze is er nog niet maar dat zal er wel gaan komen want technologie laat zich niet tegenhouden en vindt altijd wel een weg om de wet die dat nu nog niet toelaat dan wel veranderd te krijgen.

Interview Ron