We krijgen regelmatig de vraag wat de verschillen zijn tussen de standaard voet en de staande voet. Het grootste verschil tussen een standaard en staande voet is dat je de doll rechtop kunt zetten met laatstgenoemde.

Met een standaard voet kan een doll zijn eigen gewicht niet dragen en zal de voet beschadigen. Dat kan al na 1x. De staande voet optie zorgt ervoor dat de voet een stuk steviger is en dat de doll haar eigen gewicht wel kan dragen.

Als je jouw doll regelmatig verplaatst of opbergt, ontkom je er vaak niet aan om haar even op haar voeten te laten staan. Om je doll lang goed te houden, adviseren we daarom ook altijd de staande voet optie te kiezen.

Een staande voet is daarnaast een vereiste om je pop te douchen, staand te fotograferen of om staand met haar te seksen.

De nadelen van een staande voet zijn dat ze wat minder flexibel is en dat je drie bouten ziet. In de basis staat de voet onder een hoek van 90 graden. Je kunt de voet omlaag buigen tot in totaal 150 graden.

Hoewel het mogelijk is om pumps aan te trekken, bevelen we het niet aan om haar daarmee rechtop te zetten. Als je jouw doll rechtop zet en je wil haar graag schoenen aan doen, kies dan voor platte schoenen.

De meeste klanten kiezen tegenwoordig voor deze optie van € 75,-. Bij DutchDoll krijg je deze optie er altijd gratis bijgeleverd.