Tot voor kort was je voor de aanschaf van een high-end pop aangewezen op WMdoll. Hoewel het materiaal erg goed is, vinden veel mensen een pop van meer dan € 2000,- te duur.

SYdoll en JYdoll zijn het afgelopen jaar aanzienlijk betere kwaliteit gaan leveren tegen een goede prijs aanbieden. De goedkopere modellen van deze merken kunnen echter nog niet vergeleken worden met WM.

Om toch aan de vraag te kunnen voldoen, hebben we een aantal nieuwe sexpoppen van DutchDoll toegevoegd aan ons assortiment. Deze poppen zijn verkrijgbaar voor een lage prijs, maar kwalitatief vergelijkbaar met WM en de dure modellen van JY.

We hebben voor introductie van dit merk enkele poppen laten testen door vaste klanten. Hun conclusie was dat de kwaliteit exact hetzelfde is als WM en dat de hoofden zelfs probleemloos uit te wisselen zijn tussen de beide merken. Daarnaast merkten ze op dat de pop identiek aan de foto’s is. Je krijgt dus exact wat je op de foto’s ziet.

Om de kosten laag te houden is er weinig variatie en zijn alle poppen full-options uitgerust. Je krijgt er dus standaard een staande voet, holle borsten en een uitneembare vagina bij. Een bijkomend voordeel van deze werkwijze is dat ze geen grote voorraad nodig hebben. De meeste modellen zijn daardoor binnen een dag leverbaar.

Onlangs is DutchDoll begonnen aan de ontwikkeling van sekspoppen die exacte kopieën zijn van porno actrices zoals Siswet19. We hebben al een voorproefje gezien en we kunnen niet wachten totdat we deze modellen kunnen aanbieden.

DutchDoll ScarlettDutchDoll RoxyDutchDoll Siswet19DutchDoll ScarlettDutchDoll vagina