Vanaf vandaag hebben we een aantal prijsverlagingen doorgevoerd. De poppen van JYdoll en DutchDoll zijn gemiddeld 30% in prijs verlaagd. Dit hebben we met name kunnen bereiken door groter in te kopen en slimmere logistiek. Voor de poppen van DutchDoll betekent deze wijziging tevens dat we de dolls bijna altijd in 2 dagen kunnen leveren.

Sinds 2017 hebben we een aantal grote ontwikkelingen gezien qua sekspoppen. Door het gebruik van verbeterde TPE formules, voelen sekspoppen veel realistischer aan. Daarnaast is de kwaliteit veel hoger, waardoor we nauwelijks afwijkingen hebben. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij onze marges hebben kunnen verkleinen en de poppen een stuk goedkoper zijn geworden.

Naast de verbeterde kwaliteit, is ook de logistiek van sekspop leveranciers als DutchDoll en Ailijia doll zeer betrouwbaar, waardoor de sexdolls altijd onbeschadigd en snel aankomen.

Al deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat we de prijzen het afgelopen jaar stapsgewijs hebben verlaagd. In 2017 kostte een levensgrote sekspop (155 cm of groter) nog meer dan € 2.000. Nu zijn er meerdere modellen verkrijgbaar voor minder dan € 1.000.

Zullen de prijzen blijven dalen? Wij denken van niet, maar we letten goed op kansen om nog efficiënter te kunnen leveren. Door het formaat van een sexpop zijn de materiaal- en verzendkosten relatief hoog. Daarnaast blijven we de noodzaak zien om elk model grondig te controleren voor aflevering. Als jouw doll binnen 14 dagen na aankoop goedkoper wordt aangeboden, dan betalen wij het verschil terug. Zo weet je altijd zeker dat jij de laagste prijs betaalt voor jouw doll.

Sex pop