Sekspop

Je eerste sekspop: wat zijn de mogelijkheden?

Lovedolls zijn in Amerika razend populair en worden ook in Nederland en België steeds populairder. Overweeg jij om een lovedoll, in het Nederlands een sekspop te kopen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je rondloopt met veel vragen, zoals: van welk materiaal is een lovedoll gemaakt? Wat zijn precies de mogelijkheden? En ga zo maar door. In dit artikel vind je alle informatie over lovedolls.

Wat is een lovedoll?

Een lovedoll is een sekspop die er zeer realistisch uitziet een aanvoelt als een echte vrouw. Onze dolls zijn vervaardigd uit TPE (thermoplastic elastomer). TPE voelt aan als een echte mensenhuid, maar is daarnaast ook veilig en huidvriendelijk. Het materiaal TPE is vrij van weekmakers, waardoor je zonder zorgen seks kunt hebben met je doll. De dolls hebben een inwendig metalen skelet, wat in allerlei posities gezet kan worden. Je kunt denken aan de missionairs, standje 69, doggy style en nog veel meer.

Een verschil met een klassieke sekspop is dat een lovedoll er veel realistischer uitziet. Een lovedoll hoeft niet zoals een normale sekspop opgeblazen te worden. De poppen hebben prachtige rondingen en een zachte huid, waardoor ze bijna niet van een echte vrouw te onderscheiden zijn. In tegenstelling tot een normale sekspop gaat een lovedoll ook veel langer mee. Een klassieke sekspop gaat gauw kapot. Van een lovedoll heb je jarenlang plezier.

Mogelijkheden en opties

Bij ons kun je terecht voor de aankoop van een sekspop van de merken WM Doll, DutchDoll, FireDoll, en RF Doll. Uitgezonderd onze voorraad modellen worden al onze dolls speciaal voor jou vervaardigd en op maat gemaakt. Al onze dolls zijn geheel aan jóuw voorkeuren en wensen aanpasbaar, waardoor het mogelijk is om jouw eigen droomvrouw te ontwerpen.

Lichaam en uiterlijk

Op onze website kun je kiezen uit diverse lovedolls tussen de 140cm en 170cm groot. Na het selecteren van de lengte kun je de gewenste lichaamsbouw van je doll kiezen. Wij bieden dolls aan met een tenger en atletisch postuur, maar ook dolls met extra grote borsten of een klein buikje. We hebben voor iedereen wel wat wils!

Huidskleur
Wanneer je de gewenste lichaamsbouw van je sekspop hebt gekozen, kun je ook de rest van de uiterlijke kenmerken aanpassen aan jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de oogkleur, huidskleur en het kapsel. Bij ons kun je kiezen uit verschillende huidskleuren, die variëren van zeer blank tot donker. 

Weetjes:

  • De meest gekozen huidskleur is medium (licht getint). Een doll met deze huidskleur heeft een sportieve, zongebruinde uitstraling.
  • Houd er rekening mee dat de meest blanke huidskleur zeer licht is. Deze huidskleur is erg geschikt voor een Japanse look.

Tepels
Naast de huidskleur kun je ook kiezen uit vier verschillende tepelkleuren: huidskleur, roze, lichtbruin en donkerbruin. Bij WM Doll is het tevens mogelijk om de tepelgrootte te selecteren. Je hebt daarbij de keuze uit small, medium en large.

Kapsel
Het kapsel heeft veel invloed op de uitstraling van je sekspop. Je kunt op onze website kiezen uit verschillende kapsels, die variëren van kort tot lang. Houd er rekening mee dat een pruik met lang haar sneller gaat klitten. Een pruik met korter haar is gemakkelijker om klitvrij te maken.

Vagina: vast of uitneembaar

Er zijn twee vagina opties voor je doll: een vaste (ingebouwde) vagina of uitneembare vagina. De vaste vagina is onderdeel van de sekspop zelf. Een uitneembare vagina is een insert die geen onderdeel is van de doll. Het voordeel van een uitneembare vagina is dat je de insert er na gebruik kan uithalen, waardoor deze gemakkelijker schoon te maken is.

Bij langere dolls en/of dolls met grotere borsten en billen (lees: zwaardere dolls) raden we je aan om te kiezen voor een uitneembare vagina. Aan de buitenkant is er géén verschil in uiterlijk tussen een vaste en uitneembare vagina. Sommige klanten kiezen echter voor een vaste vagina vanwege de meer realistische ervaring. Lees in dit artikel meer over het verschil tussen beide vagina-opties.

Schaamhaar

Al onze dolls worden standaard zonder schaamhaar geleverd. Onze dolls kunnen ook geleverd worden inclusief schaamhaar, waarbij je de keuze hebt uit verschillende opties. Als je een doll wilt met schaamhaar, brengen wij een meerprijs in rekening. Dit verschilt per leverancier en varieert van €50 tot €75,- extra.     

Standaard of staande voet 

Je hebt de keuze uit twee voet-opties: een standaard (= natuurlijke) voet en een staande voet. Een standaard voet is flexibel en ziet er realistisch uit. Een nadeel is dat je een doll met een standaard voet niet rechtop kunt zetten, ook al is dit maar heel even. Als je je doll dus graag rechtop wilt zetten, raden we je aan om te kiezen voor een staande voet. Een nadeel van een staande voet is dat deze er minder mooi uitziet. Er steken namelijk drie metalen bouten uit de voet. Lees in dit artikel meer over het verschil tussen een standaard en staande voet.

Heb je nog vragen? Wil je graag advies bij de aankoop van je eerste sekspop? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van onze keuzehulp.

Gerelateerde berichten