Bij het kiezen van een sekspop ben je er niet alleen met het kiezen van het merk en het model. Want welke voet-optie kies je vervolgens? Ga je voor een standaard voet of toch voor een staande voet?

Voet-opties: standaard of staand

Bij de aankoop van een sekspop kun je kiezen uit twee voet-opties: een standaard (=natuurlijke) voet en een staande voet. Beide hebben hun eigen eigenschappen en daarbij horende voor- en nadelen.

Standaard / natuurlijke voet

Hecht jij veel waarde aan het uiterlijk van de voet van je sekspop? Bijvoorbeeld omdat je een voeten fetisj hebt of gaat voor een zo realistisch mogelijke ervaring? Dan is de staande voet-optie de beste keuze. Een staande voet is vergelijkbaar met een echte mensenvoet, en is gemaakt van zacht vleesachtig materiaal. Een nadeel is dat een sekspop met een standaard voet niet rechtop gezet kan worden. Door de hoge dichtheid van TPE (thermoplastisch elastomeer) is een gemiddelde sekspop relatief zwaar. Een standaard voet kan het volledige gewicht van de sekspop bij het rechtop zetten niet dragen. Wanneer je een sekspop met een standaard voet rechtop zet, zal de voet door de neerwaartse kracht van de sekspop permanent beschadigen. Dit kan al het geval zijn bij het eenmalig rechtop zetten van je sekspop.

Staande voet

Wil jij je sekspop rechtop gaan zetten? Bijvoorbeeld omdat je je sekspop graag schoenen aan wilt doen of wilt inzetten als model voor een fotoshoot? Dan is een sekspop met een staande voet de enige mogelijke optie. Een staande voet is voorzien van schroefbouten, die rechtstreeks aansluiten op het interne skelet van een sekspop. Deze voet-optie kan meer krachten aan en kan het gewicht van de sekspop volledig dragen. Hierdoor wordt voorkomen dat de onderkant van de voeten bij het rechtop zetten permanent beschadigd raakt. Een nadeel is wel dat een staande voet er minder fraai uitziet. De voet is aan de onderkant voorzien van metalen bouten, wat de voet en minder realistisch uiterlijk geeft. Dit kan men oplossen door de sekspop sokken of kousen te laten dragen.

Welke voet-optie kies ik?

Wat voor jou de meest geschikte voet-optie, hangt af van de waarde die je hecht aan het uiterlijk van de voet en of je de sekspop rechtop wilt gaan zetten. De meeste sekspoppen die wij verkopen zijn met een staande voet. Een kleiner deel van de sekspoppen heeft een standaard/natuurlijke voet. Als je lang plezier wilt hebben van je sekspop, adviseren we je om altijd te kiezen voor de staande voet-optie. Als je je sekspop regelmatig verplaatst en gebruikt, ontkom je er vaak niet aan om je sekspop even op haar voeten te laten staan. De voordelen van een staande voet-optie wegen niet op tegen de nadelen wat ons betreft.

De waardering van loveish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 51 reviews.