Sekspop

Kies je voor een vaste of uitneembare vagina?

Kies je voor een vaste (=ingebouwde) of uitneembare vagina? Wij kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om te bepalen voor welke vagina-optie je kiest. Hoe weet je nu welke vagina-optie het beste bij jou past? Wij helpen je graag op weg. 

Vagina-opties: vast of uitneembaar

Bij het kopen van een sekspop heb je de keuze uit twee vagina-opties: een vaste (=ingebouwde) vagina en een uitneembare vagina.

Een vaste vagina, ook wel ingebouwde vagina genoemd, is onderdeel van de sekspop zelf en voelt vanbinnen extreem realistisch aan. De vagina-opening is zeer strak en is voorzien van een aangename structuur. Dit zorgt tijdens de geslachtsgemeenschap voor een erg realistische sensatie.

Een uitneembare vagina is in tegenstelling tot een vaste vagina geen onderdeel van de sekspop zelf. De uitneembare vagina-optie heeft een grotere vaginale opening, waar een verwijderbare koker in past. De koker kan vervangen en/of verwijderd worden.

Welke vagina-optie kies je?

Hoe weet je nu welke vagina-optie je het beste kunt kiezen? Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de waarde die je hecht aan de mate van realisme en het onderhoudsgemak. Maar ook of je bijvoorbeeld van plan bent om je sekspop te veranderen naar een transvrouw/shemale. 

Vaste / ingebouwde vagina

Voordelen

  • Een vaste vagina is krapper en gemeenschap voelt veel realistischer aan
  • De vagina past perfect bij je sekspop

Nadelen

  • Na gebruik is een vaste vagina moeilijker te desinfecteren en te drogen. Een sekspop met een vaste vagina dient na elk gebruik gereinigd te worden met behulp van een vaginale douche
  • Wanneer de vagina beschadigd is en/of tekenen van slijtage vertoont, kun je de vagina niet vervangen. In plaats daarvan zul je het gehele lichaam van je pop moeten vervangen
  • Wil jij een transvrouw/shemale van je sekspop maken? Dan is deze vagina-optie helaas niet geschikt

Uitneembare vagina

Voordelen:

  • Een uitneembare vagina is gemakkelijker schoon te maken en te drogen. Je haalt simpelweg de koker uit je sekspop om deze te reinigen en te drogen. Vervolgens kun je de koker weer in je sekspop doen en is deze weer klaar voor gebruik
  • Wanneer een uitneembare vagina beschadigd is, kan deze gemakkelijk vervangen worden door een ander exemplaar.
  • Een uitneembare vagina is te combineren met een shemale-inzet. Met deze inzet kun je eenvoudig een transvrouw van je sekspop maken.

Nadelen:

  • Minder realistisch dan een vaste vagina
  • Bij het verwijderen en/of vervangen van de koker bestaat het risico dat je je sekspop beschadigt

In het algemeen is er geen groot verschil tussen beide vagina-opties. Voor beide opties is wat te zeggen. Wil jij van je sekspop een transvrouw/shemale maken? Ga jij voor reinigings- en gebruiksgemak? Kies dan voor een uitneembare vagina. Hecht jij veel waarde aan de mate van realisme? Vind jij het belangrijk dat de vagina strak aanvoelt? Dan is een vaste vagina de beste optie voor jou.

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste vagina-optie, hebben we in bovenstaand artikel de belangrijkste voor- en nadelen op een rijtje gezet. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op en we denken graag met je mee.

Gerelateerde berichten