De laatste tijd hebben wij verschillende nieuwe modellen sekspoppen toegevoegd aan ons assortiment. Een nieuw merk dat wij sinds kort verkopen is SE Doll. In deze blog vertellen we je meer over de sekspoppen van SE Doll.

SE Doll is een nieuw merk in de sekspoppen branche en levert sekspoppen in allerlei soorten en maten, zonder én met robotfunctie. SE Doll is actief sinds 2016 en is nog een relatief onbekend merk, wat naar onze mening veel meer aandacht verdient. Het merk valt op door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige kwaliteit, aantrekkelijke en unieke designs in combinatie met betaalbaarheid. Dat is waar SE Doll voor staat.

Kwaliteit SE Doll gelijkwaardig aan WM Doll

Als je gek bent op de sekspoppen van WM Doll, dan zullen de poppen van SE Doll je niet teleurstellen. SE Doll wordt geproduceerd in dezelfde fabriek als WM Doll, waardoor beide merken kwalitatief gelijkwaardig zijn. Het onderscheid is dat SE Doll andere lichamen en hoofden levert dan WM Doll. In vergelijking met WM Doll heeft SE Doll nog een beperkt assortiment, maar de kwaliteit van de poppen van SE Doll doet zéker niet onder voor WM Doll. Net als WM Doll maakt SE Doll gebruik van een Anti-Fake code, waarmee je eenvoudig kunt controleren of jouw gekochte doll echt is.  

SE Doll is compatibel met WM Doll

De sekspoppen van SE Doll worden in dezelfde fabriek gemaakt als de poppen van WM Doll. Hierdoor zijn de verschillende huidskleuren gelijk aan die van WM Doll.  Een ander voordeel is dat de hoofden van SE Doll uitwisselbaar is met alle lichamen van WM Doll, en dat de hoofdconnector van SE Doll past op alle hoofden van WM Doll. Als je dus al een pop van WM Doll in je bezit hebt en je alléén een lichaam of hoofd wilt kopen, dan zijn beide merken eenvoudig met elkaar te combineren. Dit geldt overigens ook voor de merken YL Doll en OR Doll, welke net als SE Doll  in dezelfde fabriek als WM Doll gemaakt worden.  

Sexbots met robotfuncties

SE Doll levert sinds kort ook sekspoppen met robotfuncties, de zogeheten ‘sexbots’. De sexbots van SE Doll zien er qua uiterlijk uit als een doorsnee sekspop, maar zijn voorzien van enkele robotfuncties voor een nóg meer realistischere ervaring. Een sexbot moet overigens niet verward worden met een seksrobot, welke in vergelijking met een bot veel meer kan (waaronder luisteren, converseren, klaarkomen, met de vagina bewegen, etc.). De sexbots van SE Doll kunnen alleen een schommelende beweging met hun wervelkolom maken, waardoor vaginale, orale en anale seks vergemakkelijkt wordt. Dit geeft seks met een sekspop nét even wat extra’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van loveish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 50 reviews.