De afgelopen jaren zijn sexpoppen steeds populairder geworden. Diverse merken leveren levensechte sexpoppen van TPE. Op het internet zien de poppen er vaak gelijkwaardig uit, maar is dit ook zo in werkelijkheid? Het is vaak lastig om de sexpop te vinden die bij jou past. In dit artikel gaan we in op het verschil in kwaliteit tussen de meest verkochte merken in Nederland. 

Kwaliteit TPE

Alle poppen op onze website zijn vervaardigd uit TPE (thermoplastic elastomer). Dit is een mengsel van polyvinyl choloride en siliconen. TPE voelt aan als een echte mensenhuid, maar is daarnaast ook veilig en huidvriendelijk. Het materiaal TPE is vrij van weekmakers, waardoor je zonder zorgen seks kunt hebben met je doll.

Een jaar geleden was er nog sprake van een aanzienlijk kwaliteitsverschil tussen de verschillende merken in sekspoppen. Op de dag van vandaag zijn deze verschillen echter minimaal. Desondanks zit er wel kwaliteitsverschil in het type TPE. De merken WM Doll, DutchDoll en JY Doll kunnen de hoogste kwaliteit TPE leveren.

Sommige leveranciers geven klanten de keuze tussen standaard en premium TPE. Standaard TPE is in vergelijking met premium TPE minder zacht en meer onderhoudsgevoelig. Premium TPE voelt aan als een echte mensenhuid, en heeft minder onderhoud nodig. Het verschil tussen standaard en premium TPE is aanzienlijk. Daarom leveren wij uitsluitend poppen van premium TPE.

Bij de aanschaf van een sekspop van TPE is het belangrijk dat je altijd goed kijkt naar welk merk sekspop je aanschaft. Bij merkloze poppen wordt dikwijls minderwaardig materiaal gebruikt. Bij ons vind je alleen sekspoppen die goedgekeurd zijn voor de Nederlandse markt, die vervaardigd zijn uit hoogwaardig TPE.
 
Let ook altijd op dat je wel een echt merk koopt. Bij enkele goedkopere merkloze poppen wordt nog wel minderwaardig materiaal gebruikt en kan de pop zelfs weekmakers bevatten. Bij ons vind je alleen merken die goedgekeurd zijn voor de Nederlandse markt. Alle poppen bestaan uit een huidvriendelijke variant TPE.

Gelijkenis met foto’s

Bij de aanschaf van een sekspop is de kwaliteit van de foto’s vaak doorslaggevend. Het is echter belang om je ervan bewust te zijn, dat foto’s soms een vertekend beeld kunnen geven van de daadwerkelijk kwaliteit van een sekspop. Dit heeft er ten eerste mee te maken dat sommige merkloze poppen foto’s gebruiken van andere merken, met als doel hun eigen merk te promoten. Ten tweede heeft dit te maken met een verschil in marketingbudget. WM Dolls spendeert veel geld aan marketing en reclame, wat ook terug te zien is in de kwaliteit van de foto’s. De foto’s zijn dikwijls behoorlijk bewerkt, wat soms niet helemaal overeenkomt met hoe een pop er in werkelijkheid uit ziet.

Lichaamsbouw

De verschillende merken hebben een verschillende filosofie als het aan komt op lichaamstypes. De modellen van WM Dolls zijn vaak relatief tenger waardoor ze licht zijn. De modellen van DutchDoll en SY Doll hebben dikwijls meer vrouwelijke vormen, en komen qua realisme meer bij het echte vrouwelijke figuur in de buurt. Deze poppen hebben vaak grotere borsten en billen, met als gevolg dat ze vaak ook iets zwaarder zijn. DutchDoll compenseert dit echter door holle borsten te leveren. Op het eerste gezicht is er geen verschil tussen standaard en holle borsten. Een pop met holle borsten heeft echter een aantal voordelen: ze is lichter én de borsten voelen meer realistisch aan. JY Doll levert meer variatie aan lichaamstypen, en heeft enkele modellen in het assortiment met extreem grote borsten.

Pruik

Bij alle merken is het mogelijk om verschillende pruiken te kiezen. De kwaliteit van deze pruiken is vergelijkbaar en de pruiken zijn uitwisselbaar tussen de verschillende modellen.

Make-up

Alle modellen in ons assortiment worden geleverd inclusief semi-permanente make-up. Deze make-up is zoveel mogelijk vergelijkbaar met de foto’s.

Verpakking

Qua verpakking zit er geen verschil tussen de merken. Alle merken verpakken de poppen in nagenoeg dezelfde blanco doos en op dezelfde wijze.

Accessoires

Alle merken leveren ongeveer dezelfde accessoires mee. Het hangt een beetje af van het bestelde model, maar je krijgt altijd een onderhoudsset, een willekeurige outfit en een zachte doek meegeleverd.

Prijs

JY doll is over het algemeen het goedkoopste merk, gevolgd door DutchDoll en SY Doll. Het duurste merk wat wij verkopen is WM Doll.

Samengevat

Op dit moment verkopen wij diverse merken aan sekspoppen, waaronder WM, JY, SY en DutchDoll. Deze merken leveren allemaal sekspoppen van hoogwaardig TPE. Bij de aankoop van een sekspop is het niet noodzakelijk om voor het duurste merk te kiezen als je op zoek bent naar een sekspop van mooie kwaliteit.

Deze merken leveren sekspoppen die elkaar qua materiaalgebruik benaderen.
 
In onderstaande tabel heb ik de verschillen op een rij proberen te zetten. 
Als je meer vragen hebt, stuur ons dan gerust een berichtje.

 

WM doll

SY doll / Ailijia doll

JY doll

DutchDoll

Lichaamsbouw

Tenger

Relatief grote borsten, grotere lichaamstypes

Veel variatie in modellen

Zo realistisch mogelijk en soms kopie van echte vrouwen. 

Pruik

Zelfde kwaliteit 

Kwaliteit

Premium TPE. Uitstekende kwaliteit

Vaak keuze uit Premium en standaard kwaliteit. 

Wij leveren altijd gratis premium.

Gelijkenis met foto

Vergelijkbaar, maar foto’s zijn behoorlijk bewerkt

Vergelijkbaar, maar foto’s zijn lichtelijk bewerkt

Vergelijkbaar, maar foto’s zijn lichtelijk bewerkt

Identiek

Make-up

Inclusief make-up. Ongeveer zoals op de foto’s.

Zelfde als op foto’s

Inclusief make-up. Ongeveer zoals op de foto’s.

Zelfde als op foto’s

Levertijd

3-4 weken

2-3 weken

2-3 weken

2-3 dagen

2-3 weken bij niet voorraad.

Verpakking

Vergelijkbare blanco kartonnen doos

Accessoires

Onderhoudsset, willekeurige outfit, zachte doek

Prijs

Duurst 

Ongeveer 20% lager dan WM.

 

Update 23-april

Sinds deze maand leveren we ook poppen van het merk 6Ye doll. Deze dolls zijn net als alle andere modellen van een premium kwaliteit. Dit merk onderscheid zich voornamelijk door het hoge detailniveau en de fijne afwerking van de vagina en anus.

De dolls worden net als de overige merken altijd inclusief make-up en pruik geleverd. Daarnaast worden ook deze modellen discreet verzonden in een blanco kartonnen doos en zal de bestelling nooit aan de buren afgeleverd worden.