Loveish.nl is dé specialist in levensechte sexpoppen van TPE en siliconen. Wij zijn de grootste webwinkel in sexpoppen in Nederland en België met keuze uit meer dan 200 verschillende modellen. Bovendien zijn veel van onze sexpoppen direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. Je kunt je sexpop laten thuisbezorgen óf afhalen bij onze locatie in Zwolle, net wat jou het beste uitkomt.

Waarom shoppen bij Loveish.nl?

Persoonlijk advies

Betrokkenheid en advies op maat staan bij Loveish.nl hoog in het vaandel. Met verstand van zaken en jarenlange ervaring staan we je graag persoonlijk te woord voor advies. Je kunt ons mailen, bellen óf langskomen bij onze locatie in Zwolle. Wij geloven dat iedere klant uniek is. Daarom stellen we graag samen met jou af welke model en/of welk merk sexpop het beste bij jou past. We luisteren naar jóuw wensen en helpen je graag met het maken van de juiste aankoopbeslissing. Bij ons geen snelle verkooppraatjes, maar we denken graag met je mee.  

Sexpoppen uit voorraad leverbaar

Loveish.nl begrijpt als geen ander dat je je sexpop snel in huis wilt hebben. Veel van onze sexpoppen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle levering. Je kunt je bestelling laten thuisbezorgen óf afhalen bij onze locatie in Zwolle.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Loveish.nl is een officieel verkooppunt van WM Doll, DutchDoll, SY Doll, JY Doll, SE Doll en 6YE Doll. Al onze merken sexpoppen zijn met zorg geselecteerd. De sexpoppen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en kenmerken zich door een hoge mate van realisme. Prachtige designs, de beste materialen, een robuust skelet en de keuze uit verschillende configuratie-opties. Dat zijn de pijlers waar wij voor staan. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij de echtheid van je sexpop garanderen en de bijbehorende kwaliteit waarborgen.   

Anoniem en discreet

Discretie staat bij Loveish.nl op nummer één. Al onze bestellingen verstuurd in een blanco doos zonder logo of bedrijfsnaam. Aan de buitenkant is niet te zien dat je bestelling afkomstig is van onze webwinkel. Uiteraard is ook het rekeningafschrift volledig anoniem. Er wordt op het afschrift niet verwezen naar Loveish.nl of een andere herkenbare tekst. Op het bankafschrift is ook niet zichtbaar wat je bij ons hebt besteld. Je kunt dus altijd anoniem bestellen bij Loveish.nl. 

De allerbeste service

Als je klant van Loveish.nl wordt koop je niet alleen een sexpop van hoge kwaliteit, maar krijg je ook levenslang toegang tot onze expertise en klantenservice. Wanneer je een sexpop bij ons koopt, stopt onze service niet zodra de koop is afgerond. Problemen met je sexpop? Wij regelen een eventuele reparatie of helpen je deze zelfstandig uit te voeren. Mocht je onverwachts te maken krijgen met gebruiksschade, dan helpen we je graag verder. Heb je een sexpop elders gekocht en een verzoek of vraag? Geen probleem! Ook dan staat onze klantenservice graag voor je klaar. 

Laagste prijsgarantie

Bij Loveish.nl profiteer je altijd van lage prijzen en hoge kortingen. We hebben wekelijks scherpe promoties van topmerken als WM Doll en DutchDoll. Wij bieden onze klanten altijd de laagste prijsgarantie op alle premium sexpoppen. Heb je een premium sexpop elders goedkoper gezien? Dan passen we waar nodig onze prijzen aan in onze webwinkel. Vraag bij ons naar de voorwaarden. 

Aangesloten bij WebwinkelKeur

Als klant heb je extra zekerheden als je bij Loveish.nl shopt, omdat wij aangesloten zijn bij WebwinkelKeur. De stichting Webwinkelkeur controleert of wij aan de wetgeving voldoen en of alle belangrijke informatie duidelijk en eerlijk vermeld staat. Dit doen zij onder andere door het inzetten van mystery shoppers en erop toe te zijn dat alle klantbeoordelingen echt zijn. Het keurmerk geeft aan dat alle informatie duidelijk en eerlijk is vermeld maar niet hoe klanten ons beoordelen. Lees daarom ook de geverifieerde recensies op webwinkelkeur.nl

Afhalen in Zwolle

Heb je een bestelling bij onze webwinkel geplaatst en wil je deze graag afhalen? Het afhalen van je bestelling in Zwolle is mogelijk. Zodra je bestelling klaarligt, word je per e-mail of telefonisch geïnformeerd. We zullen dan samen met je een afhaalafspraak maken. Voor afhalen van bestellingen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

De waardering van loveish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 51 reviews.