Over Loveish.nl

Loveish.nl is dé specialist binnen Nederland op het gebied van levensechte sekspoppen. Bij ons kun je terecht voor de aankoop van de hoogste kwaliteit lovedolls en bijbehorende accessoires. 

Lovedolls

Loveish.nl is een online seksshop voor mannen, gespecialiseerd in levensechte sekspoppen. Deze sekspoppen worden ook wel realdolls of lovedolls genoemd. Onze dolls zien er extreem realistisch uit en hebben een zijdezachte huid. Al onze dolls worden speciaal voor jou door met de hand gemaakt en zijn echte kunstwerken. Wij hebben een groot assortiment aan lovedolls in verschillende lichaamslengtes- en vormen. Op dit moment verkopen wij alleen poppen van de merken WM Dolls en SY Doll. Wij leveren uitsluitend producten van de beste kwaliteit, maar altijd tegen een scherpe en marktconforme prijs. 

Bij ons kun je terecht voor de aankoop van een lovedoll tussen de 152cm en de 170cm. Wij verkopen zowel kant-en-klare sekspoppen als personaliseerbare sekspoppen. Bij een kant-en-klare doll krijg je een sekspop geleverd, zoals deze is afgebeeld op de foto. Sommige van deze dolls zijn uit voorraad leverbaar, waardoor je je droomvrouw al binnen een paar dagen in huis kunt hebben. Indien wij een lovedoll op voorraad hebben, vermelden wij dit er altijd duidelijk bij. Bij een personaliseerbare lovedoll wordt jouw pop speciaal voor jou op maat gemaakt. Je kunt je doll helemaal zelf samenstellen volgens jouw éigen voorkeuren en wensen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals gezicht, haarkleur, oogkleur en huidskleur.

Kijk voor meer informatie op onze blog.

Loveish.nl 

Discrete verzending en betaling

Discretie en anonimiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij leveren je bestelling altijd discreet af in een blanco kartonnen doos, zonder bedrijfsnaam of logo. Niemand zal weten dat het om een bestelling bij Loveish.nl gaat. Op het bankafschrift is tevens nóóit een verwijzing naar Loveish.nl te vinden. In plaats daarvan wordt op het afschrift verwezen naar DVWZ.

Levert de hoogste kwaliteit

Wij hebben uitsluitend een selectie van producten in ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Al onze producten zijn 100% vrij van weekmakers en voldoen aan de strengste eisen. Onze producten zijn gemaakt van huidvriendelijke materialen en zijn veilig voor de gezondheid.

Biedt een persoonlijke aanpak

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies. Kun jij de lovedoll van je dromen niet vinden op onze website? Heb je een specifieke wens? Of wil je graag een extra pruik of hoofd bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Wil je contact met ons opnemen? Onze klantenservice is maandag t/m zondag beschikbaar van 9.00 tot 21.00uur.