Retouren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen (vanaf de dag van ontvangst) zonder opgave van redenen te retourneren, mits de artikelen onbeschadigd zijn en niet zijn gebruikt. Uiteraard mag je het product beoordelen en/of passen, tenzij anders is vermeld.

Je krijgt het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kun je contact opnemen met info@loveish.nl.

Als wij je retouraanvraag hebben ontvangen, sturen wij jou zo spoedig mogelijk een bevestiging van je herroeping. Wij streven ernaar om het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug te storten op je rekening, mits wij de producten in goede orde hebben ontvangen. 

Uitzonderingen:

  • Slips, strings, kousen, sexy speeltjes en andere artikelen voor intiem gebruik, kunnen om hygiënische redenen niet retour gedaan worden indien de verpakking en/of verzegeling is verbroken. 
  • Lovedolls en artikelen die wij volgens jouw specificaties hebben laten maken, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht omdat deze persoonlijk van aard zijn.
  • DVD's kun je uitsluitend retourneren als de verpakking en/of verzegeling nog niet verbroken is.