Retouren

Het kan gebeuren dat je een product bij ons gekocht hebt, maar toch van gedachten bent veranderd. Je hebt het recht om je bestelling tot veertien dagen (vanaf de dag van ontvangst) zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals veertien dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Enkel de kosten voor de verzending van je retour zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 

Indien je gebruikmaakt van het herroepingsrecht, dient het product compleet, onbeschadigd, ongebruikt en (indien in redelijkerwijze mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden.

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

  • Erotische artikelen kunnen om hygiënische redenen niet retour worden gedaan als deze uit de verpakking zijn gehaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor lovedolls, condooms en glijmiddelen.
  • Lovedolls die niet op voorraad zijn, worden speciaal voor u gefabriceerd en zijn daarom uitgesloten van het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kun je je retour aanmelden via het retourformulier. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits wij het product in goede orde hebben ontvangen.

Beoordeeld met 9.7 / 10 - Gebaseerd op 25 Beoordelingen