Hoe voelt het om seks te hebben met een sekspop? Veel klanten vragen zich af hoe het is om seks te hebben met een sekspop. In dit artikel staan we stil bij hoe realistisch en levensecht seks met een sekspop aanvoelt.

Sekspop méér dan een bedpartner

Heel veel klanten zijn in het begin wat sceptisch over de mate van realisme van de seksuele ervaring met een sekspop. Hoewel veel klanten overwegen een sekspop te kopen, overheerst vaak het gevoel ‘Eerst zien, dan geloven.’ Dit roept veel vragen op: ‘Hoe realistisch is seks met een sekspop?’, en ‘voelt seks met een sekspop écht zo levensecht aan?’ De antwoorden hierop zijn terug te zien in de populariteit van levensechte sekspoppen. De levensechte sekspop is mateloos populair. Het is één van de meest populaire sekspeeltjes onder mannen. Heel veel klanten ervaren seks met een sekspop soms zelfs als lekkerder dan seks met een echte partner. Je bepaalt immers zelf het ritme, een sekspop levert nooit commentaar en een sekspop staat op elk moment voor je klaar. Het komt zelfs regelmatig voor dat er een heuse romantische relatie ontstaat tussen een mens en een sekspop.

Levensechte seksuele ervaring

Een sekspop kan jou, zonder een echte partner, een levensechte seksuele ervaring laten beleven. Heel veel klanten vragen zich af hoe natuurgetrouw en realistisch masturbatie met een sekspop daadwerkelijk aanvoelt. De waarheid is, is dat ons emotionele brein heel gemakkelijk te misleiden is. Seks met een sekspop kan zo realistisch zijn, dat klanten amper onderscheid ervaren met de realiteit en even vergeten dat de seks hebben met een pop. De zijdezachte huid en de zeer natuurgetrouwe vagina en anus, die voorzien zijn van stimulerende ribbels en noppen, prikkelen de tastzin om een levensechte ervaring van seks te krijgen. Met een sekspop kunnen alle mogelijke seksuele standjes worden beleefd, van missionaris tot doggy style. Seks met een sekspop geeft ook de bijbehorende lichamelijke reacties. Er komen net als bij seks met een echte partner, verschillende stofjes vrij tijdens seks met een sekspop. Er komt onder andere dopamine vrij, waarvoor je een gelukzalig gevoel ervaart.

Sensationeel zachte ‘huid’

Seks met een sekspop geeft het unieke gevoel echte seks te hebben. De sekspoppen die wij verkopen zijn gemaakt van zacht, levensecht materiaal. Het gaat om het materiaal thermoplastisch elastomeer (TPE). De exacte TPE-samenstelling is verschillend per merk. Sommige mengsels voelen gladder en/of zachter aan dan andere. Echter, alle sekspoppen die wij verkopen zijn vervaardigd uit hoogwaardig TPE. Dit geeft de garantie dat seks met een sekspop zeer natuurgetrouw aanvoelt. Beter dan masturberen met een sekspop kan ook eigenlijk niet. Het voelt én ziet eruit als de real deal. Met een sekspop kun je allerlei seksuele fantasieën beleven, die je wellicht in de echte wereld nooit voor mogelijk hebt kunnen houden. Om het nog interessanter te maken, bestaan sekspoppen in verschillende soorten en maten. Met behulp van onze configurator zijn veel van onze sekspoppen geheel samen te stellen naar wens.

Perfectie tot in de kleinste details

Sekspoppen hebben het ideale lichaam en zijn ontworpen met aandacht voor de fijnste details. Klanten die voor het eerst een sekspop kopen, zijn verrast door het realisme van de gezichtscontouren en de zachtheid van de ‘huid’. Tijdens de seks bewegen de borsten en billen van een sekspop mee. Juist deze details maken seks met een sekspop zo bijzonder.  Verwacht wordt dat er over een aantal jaren sekspoppen op de markt komen die nóg realistischer zijn, waardoor ze bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Het wordt dan heel moeilijk om het onderscheid te maken tussen een sekspop en een mens.  

De waardering van loveish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 51 reviews.