Regelmatig krijgen we de vraag of we sexpoppen verhuren. Veel klanten willen graag een realdoll uitproberen voordat ze haar kopen.

Om aan deze vraag te voldoen hebben we een enquête gehouden onder geïnteresseerden en een aantal klanten. We wilden hiermee een goed beeld krijgen van wat onze klanten echt willen. De resultaten van dit onderzoek willen we in dit artikel met jullie delen.

Prijs

De meeste klanten geven aan dat ze graag een doll zouden willen huren voordat ze een eigen doll aanschaffen. Ze geven aan dat ze daar maximaal € 50,- per dag voor over hebben. Dat is inclusief bezorgen of ophalen.

De huur van een pop kost in Nederland gemiddeld € 300 per dag. Daarvoor huur je een pop uit het laagste segment en daar zitten vaak nog wat addertjes onder het gras zoals bezorg-/ophaalkosten en borg.

Als je alles bij elkaar optelt, kom je bij veel verhuurbedrijven uit op bijna € 500 per 24 uur. Een deel van de klanten kan hiermee leven, maar voor de meesten is het te duur. Vanaf 3 dagen huren is het ook al goedkoper om een doll uit het hogere segment te kopen.

Hygiëne bij een huurdoll

Voor alle klanten is hygiëne een belangrijk punt waarop ze beoordelen (en terecht!). Dit is ook één van de redenen dat de kosten zo hoog zijn. Het grondig reinigen en desinfecteren van een doll kost tijd.

Klanten geven aan dat ze twijfels hebben bij de hygiëne van een huur pop. Als klant is het heel moeilijk om te zien of alles goed gereinigd is. Daarnaast kunnen ze ook niet zien of de juiste desinfectiemiddelen zijn gebruikt.

Regels en voorwaarden

Om goede hygiëne te kunnen garanderen, is het nodig om allerlei regels en voorwaarden te hanteren voor de huur van een sexpop. Zo is het bij de meeste aanbieders verplicht om speciale condooms en glijmiddelen te gebruiken, die vaak ook nog extra geld kosten.

Daarnaast is het ook vaak niet toegestaan om je doll aan te kleden, of bijvoorbeeld andere make-up op te doen.

Een aantal klanten vindt het juist belangrijk dat ze hun eigen fantasieën werkelijkheid kunnen maken met een doll. Een aantal andere klanten hecht hier minder waarde aan.

Het gemak van huren

Iedereen was het ermee eens dat het een groot voordeel is dat je een sekspop niet zelf hoeft schoon te maken. Dat wordt als het goed is helemaal voor je gedaan. Daarnaast hoef je haar zelf niet op te bergen.

Het nadeel is wel dat je haar moet ophalen voor gebruik en haar weer moet terugbrengen na de tijd. Bij terugbrengen wordt er vaak nog een inspectie uitgevoerd om te kijken of je jouw borg terugkrijgt. Dit wordt als zeer ongemakkelijk en niet discreet ervaren.

Conclusie

Wij vinden het verhuren van sekspoppen op dit moment niet veel toevoegen. Gemiddeld gezien is de prijs van sexpop verhuur erg hoog. Voor dezelfde prijs kun je naar een bordeel, en voor de prijs van 3 dagen heb je al je eigen nieuwe sekspop. 

Uiteraard hebben we gekeken of wij dolls voor een lagere prijs kunnen aanbieden. Dat is mogelijk, maar door de hoge kosten voor reinigen, desinfecteren, vervoer, verzekering etcetera, zal de prijs voor een basismodel nog steeds rond de € 250 moeten liggen per dag.

Daarnaast vinden wij discretie belangrijk. Bij de aanschaf van een nieuwe doll leveren we altijd in een blanco doos en is er geen noodzaak tot inspectie achteraf. Niemand hoeft te weten dat jij een sexpop koopt en niemand hoeft te weten wat je met haar doet.

We hebben daarom als Loveish besloten om geen sexpoppen te verhuren, maar in plaats daarvan een aantal goedkope standaardmodellen aan te bieden. Deze modellen kopen we groot in, waardoor we de prijzen hebben weten te reduceren en de dolls snel kunnen leveren. Afhalen en leveren kan vaak al binnen een dag.

Bij ons koop je daardoor al premium realdolls voor minder dan € 800. Bij betaling in 36 maanden via SprayPay, kost ze je daardoor minder dan € 1 per dag.

De waardering van loveish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 50 reviews.