Sekspop

Uitleg over verschillende soorten skeletten

Sinds enige tijd zijn er twee soorten skeletten beschikbaar: het standaard skelet en het premium skelet. In eerste instantie was deze optie alleen leverbaar bij WM Doll, maar tegenwoordig bieden bijna alle merken dit aan. In dit artikel leggen we het verschil tussen beide opties uit.

Nieuwste generatie skeletten

Alle merken in ons assortiment maken gebruik van de nieuwste generatie metalen skeletten. Elke sekspop is voorzien van een inwendig metalen skelet, voorzien van gewrichten om alle soorten menselijke lichaamshoudingen mogelijk te maken. Wanneer je de staande voet-optie kiest, kan je sekspop ook zelfstandig staan dankzij de metalen bouten in haar voeten. Lees in dit artikel meer over het verschil tussen een standaard en staande voet.

Skelet opties: standaard of premium skelet

Bij de aankoop van je sekspop kun je kiezen uit twee soorten skeletten: een standaard skelet en een premium (= shrugging) skelet. Beide hebben hun eigen kenmerken en daarbij horende voor- en nadelen.

Standaard skelet

Het standaard skelet is beschikbaar voor al onze modellen. Het standaard skelet is hetzelfde als het premium skelet, maar heeft niet de mogelijkheid om de schouders op te halen. De schouders zijn onbeweeglijk waardoor het bewegingsbereik meer beperkt is. Het standaard skelet is, doordat er minder posities mogelijk zijn, iets minder slijtagegevoelig dan het premium skelet. Is het ophalen van de schouders geen belangrijk criterium voor jou, dan raden we je aan om te kiezen voor een standaard skelet. Wij krijgen vaak van klanten teruggekoppeld dat zij een premium skelet niet missen, en dat de huidige standaard skeletten al van uitstekende kwaliteit zijn. Het materiaalgebruik is bij een standaard en beweegbaar skelet gelijkwaardig.

Standaard skelet

Premium (= shrugging) skelet

Wil jij graag foto’s maken van je sekspop? Bijvoorbeeld omdat je je sekspop wilt gebruiken als model voor een erotische fotoshoot? Dan is het beweegbare skelet een uitstekende keuze. Een sekspop met een beweegbaar skelet heeft de mogelijkheid om de schouders op te halen. Dit wordt in het Engels ook wel ‘shrugging’ genoemd. Je kunt een sekspop met een beweegbaar skelet in meer natuurlijke poses zetten. Dit zorgt voor een minder ‘stijf’ effect op foto’s. Klanten die kiezen voor een premium skelet, kiezen hier vaak om specifieke redenen voor en zijn achteraf tevreden met hun keuze.

Premium skelet

Welk skelet moet ik kiezen?

Wat voor jou het meest geschikte skelet is, hangt volledig van je eigen voorkeur af. Is dit je eerste sekspop en gebruik je de sekspop voornamelijk voor de seks? Dan raden we je aan om te kiezen voor een standaard skelet. Heb je al meerdere modellen en wil je graag iets nieuws proberen? Dan kan een premium skelet een mooie uitbreiding zijn. Wil je graag mooie foto’s maken van je sekspop? Dan is ons advies om te kiezen voor het premium skelet.

Gerelateerde berichten