Veelgestelde vragen

Lovedolls

Van welk materiaal is een lovedoll gemaakt?
De huid van onze lovedolls is gemaakt van hoogwaardig TPE (thermoplastic elastomer). TPE is een mengsel van polyvinyl choloride en siliconen. TPE is huidvriendelijk, hypoallergeen en vrij van weekmakers. Door het gebruik van TPE zien onze dolls er niet alleen heel realistisch uit, maar voelen ze eveneens levensecht aan. Onze dolls hebben een inwendig metalen skelet, wat in allerlei posities en standjes gezet kan worden. 
In welke posities kan ik mijn lovedoll zetten?
Door het inwendige metalen skelet, kun je je doll in allerlei mogelijke posities zetten. Je kunt denken aan missionaris, standje 69 en nog veel meer. Lees meer over de mogelijke posities en bewegingen in onze blog. 
Hoe onderhoud ik mijn lovedoll?
Ondanks dat een lovedoll wel tegen een stootje kan, is het belangrijk om je doll zorgvuldig te behandelen. Wij zenden altijd een formulier mee met uitgebreide onderhoudsinstructies. Wij raden je aan om dit voor gebruik altijd goed door te lezen. Tevens hebben wij een uitgebreid blogartikel geschreven met onderhoudsinstructies, waarin we veel tips en adviezen geven. 
Moet ik altijd glijmiddel gebruiken?
Ja, het is belangrijk om altijd glijmiddel op waterbasis te gebruiken als je seks hebt met je lovedoll. Een lovedoll wordt niet zoals een echte vrouw, uit zichzelf vochtig. Gebruik van glijmiddel voorkomt oncomfortabele wrijvingen tussen de penis en de genitaliën van de doll, en voorkomt beschadigingen aan het TPE. Belangrijk is om altijd een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Gebruik van glijmiddel op oliebasis- en/of siliconenbasis raden wij af.
Kies ik voor een uitneembare of vaste vagina?
Beide opties hebben voor- en nadelen. Een uitneembare vagina is niet permanent, waardoor deze eenvoudig(er) te reinigen is. Een vaste vagina is onderdeel van de doll zelf, waardoor deze iets lastiger schoon te maken is. Een vaste vagina heeft wel als voordeel dat deze strakker en realistischer aanvoelt. 
Wat is het verschil tussen een standaard en staande voet?
Wij leveren onze lovedolls gewoonlijk met een standaard voet. Deze voet is flexibel en ziet er realistisch uit. Een nadeel is dat je je doll niet voor een langere tijd rechtop kunt zetten, omdat door het gewicht van het inwendige skelet van je doll de voeten kunnen beschadigen. Als je je doll dus vaak rechtop wilt zetten, raden we je aan om te kiezen voor een staande voet. Bij een staande voet is het risico op vervormingen en beschadigingen kleiner. Een nadeel van een staande voet is dat deze er minder mooi uitziet; er steken namelijk drie metalen bouten uit de voet. 
Wat is het verschil tussen standaard en premium (beweegbare) schouders?
Bij de poppen van WM Dolls kun je kiezen uit standaard schouders en premium schouders. Het verschil is dat bij de premium optie de schouders beweegbaar zijn: ze kunnen op- en neer bewegen. Het voordeel is dat dit je doll een meer realistisch en minder statisch uiterlijk geeft. Een nadeel is dat het soms wat oefening vergt om de doll weer in haar oorspronkelijke natuurlijke positie te krijgen, waardoor het risico op beschadigingen groter is.We raden je aan om te kiezen voor premium schouders als je je doll vooral gaat gebruiken voor fotografiedoeleinden. Een doll met premium schouders geeft namelijk een natuurlijker en esthetisch mooier resultaat op foto's. Als je het niet erg belangrijk vindt dat je doll haar schouders kan ophalen, raden we je aan om te kiezen voor de standaard optie.
Kan ik mijn doll schoenen aan doen?
Het is zeker mogelijk om je doll schoenen aan te doen, maar wees hierbij wel extra voorzichtig. Koop bij voorkeur schoenen van zacht en elastisch materiaal, en houdt er rekening mee dat sommige materialen en kleuren kunnen afgeven. Ook is het belangrijk dat de schoenen goed passen, dus niet te groot of te klein zijn. Verder adviseren je om de schoenen, als je je doll opbergt altijd uit te doen. Als je een doll met een staande voet hebt gekocht, heb je de mogelijkheid om je doll rechtop te zetten. Wij raden je echter af om je doll rechtop te zetten met hoge hakken aan; lage schoenen zijn dan beter. Je doll staat met hoge hakken aan namelijk een stuk minder stabiel, waardoor ze gemakkelijker kan omvallen of beschadigen. Ook is het belangrijk dat je je doll nooit met haar volledige gewicht laat rusten op haar tenen, omdat deze anders permanent beschadigd kunnen raken. 
Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?
Wij runnen dit bedrijf vooral hobbymatig en we geven niet veel uit aan advertenties. Dat is de reden dat we zo goedkoop kunnen zijn. Tevreden klanten gaan bij ons voor hoge marges.
Leveren jullie echte of namaak producten?
Helaas worden er in Nederland vaak namaak producten verkocht. Die zijn van goedkoper TPE gemaakt en het detailniveau is een stuk lager. Wij doen hier nooit aan mee. Bij ons krijg je gegarandeerd het echte product. Bij twijfel kan altijd een verklaring afgegeven worden door de fabrikant.

Betaling

Welke betaalmethoden hanteren jullie?
Bij ons is het mogelijk om te betalen met iDEAL, PayPal, Capayable (drie termijnen), SprayPay (twaalf termijnen) en creditcard. Belgische klanten kunnen bij ons betalen met Bancontact / Mr Cash. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
Welke bedrijfsnaam wordt op het rekeningafschrift vermeld?
Wij garanderen dat de betaling van je bestelling discreet en anoniem is. Op het rekeningafschrift zal je nóóit een verwijzing naar Loveish.nl aantreffen. In plaats daarvan wordt verwezen naar DVWZ. 
Moet ik btw en/of invoerrechten betalen?
Binnen onze branche komt het helaas vaak voor dat klanten geconfronteerd worden met onverwachtse kosten van vaak honderden euro’s. Dit is bij ons nooit het geval! Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf en al onze prijzen zijn all-in.  

Verzending

Hoe discreet wordt mijn bestelling verzonden?
Discretie en anonimiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Je bestelling wordt daarom altijd geleverd in een blanco kartonnen doos, zonder bedrijfsnaam of logo. Alleen je naam en adres staan op de verpakking vermeld. Wij zullen je bestelling ook alleen leveren op het door jou opgegeven adres.
Verzenden jullie ook naar België? 
Wij verzenden bestellingen ook naar België.
Kan ik mijn bestelling ook komen ophalen?
Het is mogelijk om op afspraak je bestelling te komen ophalen bij onze winkel. Wij brengen dan geen verzendkosten in rekening.

Beoordeeld met 9.7 / 10 - Gebaseerd op 23 Beoordelingen