Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een lovedoll?

De levertijd van een gepersonaliseerde lovedoll bedraagt 2-4 weken. Het duurt ongeveer een week voordat je lovedoll klaar is. Je pop wordt eerst naar onze winkel verzonden, zodat we de pop eerst kunnen controleren op eventuele gebreken. Vervolgens wordt de lovedoll naar het door jou opgegeven adres verzonden. Sommige lovedolls zijn uit voorraad leverbaar. Lovedolls die uit voorraad leverbaar zijn hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. 

Welke bedrijfsnaam wordt op het rekeningafschrift vermeld?

Op het rekeningafschrift wordt verwezen naar DVWZ. Je zult geen verwijzing naar Loveish.nl op het afschrift aantreffen. De betaling van je bestelling is dus discreet en anoniem. Op het afschrift zal ook nooit de inhoud van je bestelling weergegeven worden. 

Hoe discreet wordt mijn bestelling verzonden?

Discretie en anonimiteit staat bij Loveish.nl voorop, dus ook als het gaat om de verzending en levering van je bestelling. Wij zijn ons ervan bewust dat je misschien niet wilt dat anderen zien dat je wat bij ons hebt besteld. Daarom wordt je bestelling altijd geleverd in een blanco kartonnen doos. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op. Alleen je naam en adres staan op de verpakking vermeld.

Verzenden jullie ook naar België?

Ja, wij verzenden bestellingen die bij ons geplaatst worden ook naar België. 

Welke betaalmethoden hanteren jullie?

Bij ons is het mogelijk om te betalen met iDEAL, PayPal en creditcard. Belgische klanten kunnen bij ons betalen met Bancontact. Het is tevens mogelijk om te betalen in drie termijnen. 

Kan ik mijn bestelling ook annuleren?

Je bestelling wordt in productie genomen op de dag nadat de betaling bij ons is binnengekomen en verwerkt. Vanaf dit moment is het helaas niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren. De koop is dan definitief. Zolang je bestelling nog niet in productie genomen is, kun je kosteloos annuleren. Laat dit ons zo spoedig mogelijk weten.

Kan ik mijn lovedoll ook retourneren?

Lovedolls die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen binnen 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Dit kan alleen indien de verpakking ongeopend is en/of de verzegeling niet verbroken is. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Het is helaas niet mogelijk om een gepersonaliseerde lovedoll te retourneren. Dit heeft te maken met de persoonlijke aard van je lovedoll. Wij hebben de pop geheel gemaakt volgens jouw specificaties en wensen, waardoor een gepersonaliseerde lovedoll uitgesloten is van het herroepingsrecht. Zie voor meer informatie onze retourvoorwaarden.

Welke keuzemogelijkheden zijn er?

Een gepersonaliseerde lovedoll kun je geheel aanpassen aan jouw wensen. Allereerst kies je een lichaamslengte en het gewenste lichaamstype. Vervolgens kun je het hoofd, kapsel (haarkleur), huidskleur, oogkleur, schaamhaartype en manicure kiezen. Ook kun je een keuze maken tussen een vaste of uitneembare vagina en normale of staande voet. 

Van welk materiaal is een lovedoll gemaakt?

Onze dolls zijn gemaakt van het materiaal TPE. Lovedolls van TPE zien er extreem realistisch uit en voelen erg natuurlijk aan. TPE voelt zijdezacht aan, is huidvriendelijk en hypoallergeen. Bij de verwerking van TPE worden geen weekmakers gebruikt. Een lovedoll heeft een inwendig metalen skelet. 

In welke posities kan ik mijn lovedoll zetten?

Door het inwendige metalen skelet, kan je de pop in allerlei standjes zetten. Je kunt denken aan missionaris, standje 69, doggy style en nog veel meer. Lees onze blog voor meer informatie over de verschillende mogelijke posities. 

Kan ik ook een kleiner formaat lovedoll bestellen?

Nee, dit is bij ons helaas niet mogelijk. De lovedolls die wij aanbieden zijn tussen de 152cm en 170cm groot. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen poppen in deze lengtes te leveren, omdat deze het volwassen vrouwenlichaam het beste benaderen.

Welk glijmiddel kan ik het beste gebruiken?

Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel op waterbasis is in wateroplosbaar, waardoor het gemakkelijk afwasbaar is. Het gebruik van glijmiddel op oliebasis of glijmiddel wordt afgeraden. Deze kunnen de huid van je lovedoll beschadigen.

Kan ik ook een extra hoofd bestellen?

Ja, dit is zeker mogelijk! Het bestellen van andere accessoires is bij ons eveneens mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Hoe onderhoud ik mijn lovedoll?

Lees voor meer informatie onze blog over onderhoudstips. 

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op.