Sekspop

Waarom een sekspop kopen?

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om een sekspop aan te schaffen. Hoewel veel alleenstaande mannen een sekspop kopen om ermee te masturberen, zijn er ook andere redenen voor de aanschaf van een sekspop. We hebben dit voor je op een rijtje gezet.

Masturberen met een sekspop 

Het zal geen verrassing zijn dat sekspoppen voornamelijk gekocht worden om mee te masturberen. Sommige alleenstaande mannen hebben er bewust voor gekozen om single te blijven, omdat ze onafhankelijk willen zijn. Of gewoonweg nog niet de juiste persoon hebben gevonden om een relatie mee te beginnen. Veel alleenstaande mannen hebben gedurende een lange tijd geen seksueel contact, maar hebben wél de behoefte aan seks en intimiteit. Een sekspop kan dan een heel prettige manier zijn om aan zelfbevrediging te doen, wanneer men de stap naar een escort als te hoog ervaart. Ook kan een sekspop een uitkomst zijn voor mannen met autisme. Veel mannen met autisme hebben moeite met menselijk contact. Hierdoor hebben mannen met autisme, in vergelijking met niet-autistische mannen, minder vaak een seksuele relatie. Terwijl autistische mannen, net als mannen zonder autisme, behoefte hebben aan seks en intimiteit. Seks hebben met een sekspop kan voor deze doelgroep heel veilig en vertrouwd voelen. Het geeft de ruimte om in alle rust te experimenteren, een sekspop zal je nooit afwijzen. 

Je seksuele fantasieën in de praktijk brengen 

Hoewel veel mensen denken dat sekspoppen alleen gekocht worden door alleenstaande mannen, is het tegendeel waar. Sekspoppen worden ook regelmatig gekocht door stellen, die hun seksleven graag willen verrijken. Iedereen heeft weleens een fetisj of seksuele fantasie: van zweepjes, tot handboeien tot een voorliefde voor leder. Iedereen heeft weleens een fetisj. Heel veel (getrouwde) stellen fantaseren over trioseks, maar ervaren de drempel om dit daadwerkelijk in de praktijk te brengen als te hoog. Een sekspop kan dan een prima manier zijn om je wildste dromen werkelijkheid te laten worden. Het gesprek hierover aangaan met je (bed)partner kan dit best lastig maken. Veel mensen denken dat alleen mannen kunnen genieten van seks met een sekspop. Niets is minder waar! Naast sekspoppen verkopen wij ook zogeheten ‘penis sleeves’, waarmee je je sekspop eenvoudig kunt omtoveren tot een prachtige shemale. Dit maakt het ook voor een vrouw aantrekkelijk om te experimenteren met sekspoppen.  

Je seksleven een oppepper geven

Je kunt nog wel zo’n goede relatie hebben, maar bij veel stellen zakt het seksleven na verloop van tijd wat in. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld dat een van de twee geen behoefte (meer) heeft aan seks. Veel vrouwen hebben na de zwangerschap en zwangerschap soms een periode wat tijd nodig om weer in de stemming te komen. Ook een drukke baan, lichamelijke klachten of erectieproblemen, kunnen ervoor zorgen dat seks er nogal eens bij inschiet. Vooropgesteld is het volkomen normaal dat na de eerste verliefdheid de zin in seks wat minder wordt. De helft van de stellen die langer dan 10 jaar samen is, heeft zelfs langere perioden helemaal geen seks. Toch is het wel belangrijk om daar aandacht voor te hebben. Seks zorgt er namelijk voor verbondenheid in een relatie. Het kan dan helpen om samen op zoek te gaan naar nieuwe prikkels. Het hoeft dan niet altijd tot seks te komen. Ook soloseks en masturbatie met een sekspop kan een manier zijn, heb het er daar samen over. Het samen kopen van een sekspop schept een band. Het is ook een manier om je lichaam te (her)ontdekken en samen te kijken wat jullie lekker vinden.

Het haalt de druk van de ketel 

Iedereen is weleens onzeker als het gaat om seks. We vragen onszelf vaak af: ‘Doe ik het wel goed?’, ‘Heeft de ander het wel naar zijn/haar zin?’ Deze gedachten kunnen je onzeker maken en leiden tot stress, waardoor je minder van seks kunt genieten. Daarnaast kun je door (beginnende) erectieproblemen last hebben van prestatiedrang of faalangst tijdens de seks. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de eerste keer seks: dit vinden veel mensen erg spannend. Dit alles kan ervoor zorgen dat je je wat onzeker voelt in de slaapkamer. Een sekspop kan zorgen voor meer zelfvertrouwen in de slaapkamer. Als je seks hebt met een sekspop kun je in alle rust experimenteren met wat jij lekker vindt én hoe het vrouwelijk lichaam werkt. Seks met een sekspop is namelijk net als een echte vrouw – dit levert je ontzettend veel zelfvertrouwen op als je voor de eerste keer seks hebt met een echte vrouw of man.