Sekspop

Welke bewegingen en posities zijn mogelijk?

Een lovedoll heeft een inwendig metalen skelet, waardoor je je sekspop in allerlei standjes kunt zetten. Je kunt ervan uitgaan dat een lovedoll elke beweging kan maken, die een normaal mens ook kan maken. In dit artikel geven we je een compleet overzicht van welke bewegingen en posities mogelijk zijn, waar je op dient te letten en welke posities je dient te vermijden om beschadiging van je doll te voorkomen.

Hoofd

Het hoofd van je lovedoll is met de romp verbonden via een metalen wervel. Het hoofd kan zowel naar links als naar rechts gedraaid te worden. Het heffen en buigen van het hoofd kan tot maximaal 45 graden. Dit geldt ook voor het naar links of rechts zwaaien van het hoofd.

Schouders en bovenarmen

De (boven)armen kunnen voorwaarts gestrekt worden tot op borsthoogte. Dit is ongeveer 60 graden voorwaarts. De (boven)armen kunnen ook naar achteren bewogen worden. Dit kan echter tot een hoek van maximaal 5-10 graden. De bovenarmen kunnen ook horizontaal gestrekt worden. Ook hier geldt dat dit kan tot maximaal op borsthoogte (+- 60 graden).

Wanneer de bovenarmen naar binnen gevouwen worden, mogen zij niet hoger dan borsthoogte komen. Dat is ongeveer 15 graden naar binnen toe.

Onderarmen en polsen

De beide onderarmen kunnen gebogen worden in één richting. Dit kan tot maximaal een hoek van 90 graden. De onderarmen kunnen niet gebogen of gedraaid worden in andere richtingen (lees: dit is bij echte mensen niet anders).

De polsen van de lovedoll kunnen naar beneden en boven gebogen worden (ongeveer 45 graden). De onderarmen kunnen draaien tot maximaal 60 graden.

Romp

De romp van je lovedoll kan zowel naar links als rechts gebogen worden (maximaal 30 graden). Het voorwaarts en achterwaarts buigen van de romp, kan tot maximaal een hoek van 40 graden. Deze beperking geldt ook voor het naar links en rechts draaien van het lichaam van je lovedoll.

Wanneer de romp gelijktijdig gebogen en gedraaid is, dien je er rekening mee te houden dat de maximale hoek gehalveerd wordt. Ter illustratie: Bij het buigen van de romp naar links en het gelijktijdig draaien van de romp, is de maximale hoek in alle richtingen 20 graden.

Heupen en dijbenen

De dijbenen kunnen kunnen gespreid worden naar beide kanten tot maximaal 130 graden (65 graden per kant). Het spreiden van één enkel been kan tot een hoek van 100 graden. Het te ver spreiden van de benen raden wij af. Dit zet namelijk veel druk op het TPE, wat beschadigingen kan veroorzaken. De maximale spreidingshoek die wij aanbevelen is hooguit 50 graden aan beide kanten, en niet meer dan 15 graden aan de verticale kant van het lichaam aan de binnenkant.

Voor één enkel been geldt dat deze niet meer dan 90 graden opwaarts gebogen mag worden, en achterwaarts niet meer dan 15 graden gebogen mag worden. Knieën en enkels De onderbenen kunnen naar achteren gebogen worden tot maximaal 120 graden, maar de aanbevolen hoek is 100 graden. De onderbenen kunnen niet naar voren gebogen worden. Dit kan ook niet bij een echt menselijke lichaam. De enkels kunnen naar boven en beneden gedraaid worden tot maximaal 45 graden.

Gerelateerde berichten