In de jaren dat Loveish actief is op de Nederlandse markt hebben we inmiddels enkele duizenden poppen verkocht. Het grootste deel van deze poppen is maatwerk en daarom hebben wij voor- en achteraf veel persoonlijke contact met onze (vaste) klanten. In dit artikel vertellen wij graag iets over de achtergrond van onze klanten.

Hoe ziet onze typische klant eruit?

Hoe ziet onze typische klant eruit: gezinssituatie, leeftijd, soort werk, inkomen en interesses? Uit welke regio komen onze klanten voornamelijk? Allemaal vragen die wij regelmatig krijgen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Iedere klant is anders.  

Single zijn, vaker thuiswerken dan voorheen, experimenteren op seksueel gebied met je partner of een fotografieproject. Er zijn talloze redenen te bedenken om een sekspop aan te schaffen. Waar het algemene beeld is dat voornamelijk mannen een sekspop aanschaffen voor masturbatie en seks, leveren wij ook sekspoppen aan andere kleine doelgroepen.

Wij verkopen sekspoppen in alle lagen van de samenleving: van studenten tot directeuren, van weduwnaars tot (swingers)stellen en van buschauffeurs tot bekende Nederlanders. Ook leveren wij regelmatig sekspoppen aan musea, fotografen, videomakers en (sekspoppen)bordelen.

Figuur. Klantenprofiel Loveish.nl in procenten

Wie kopen er een sekspop?

Mannen
Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit mannen. Aan het ene uiteinde is er de jonge, bewust single student. Aan het andere uiteinde is er de oudere alleenstaande weduwnaar. Tegelijkertijd hebben wij ook klanten die samenwonend en/of gehuwd zijn. De meeste klanten zijn gehuwd en kopen een sekspop in overeenstemming met hun partner.

Stellen
We zien ook regelmatig stellen die een sekspop bij ons kopen. Vaak kopen stellen een sekspop in combinatie met een shemale-inzet, zodat zowel man als vrouw plezier kunnen hebben van de sekspop. Ook worden sekspoppen soms gekocht door swingers-stellen: stellen die met één of meer andere stellen seks hebben.  

Bordelen
Wij verkopen ook regelmatig sekspoppen aan bordelen. Aan de ene kant bestaan er speciale sekspoppen bordelen, die uitsluitend levensechte sekspoppen aanbieden. Aan de andere kant zijn er bordelen die sekspoppen inzetten als aanvulling op bestaande vormen van prostitutie.

Kunst en cultuur
Wij hebben ook veel klanten in de kunst en cultuur sector. Door de hoge mate van realisme van de sekspoppen, worden deze regelmatig gebruikt als model voor exposities en fotoshoots.  Met name de modellen van WM Doll en DutchDoll zijn al voor diverse grote evenementen ingezet.


De waardering van loveish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 51 reviews.